lørdag 16. februar 2013

Greske Kyllingboller


Jeg tillater meg å kalle disse for Greske Kyllingboller, selv om en greker nok hadde gått gråtende fra bordet om han hadde fått de servert ;o) Men jeg vet ikke helt hva annet jeg kan kalle dem :o)


Du trenger:
700 gram kyllingkjøttdeig 
100 gram finhakket spinat (jeg bruker frossen)
50 g Ritz kjeks
75 g Fetaost (ikke den marinerte, men den ferske)
1/2 pose Knorr Gresk dressing mix
Salt og pepper
Smør og olje til steking


Knus Ritz kjeksen god, til den er pulverisert.


Rør sammen kyllingkjøttdeig, spinat, dressing mix og smuldret fetaost. Salte og pepre etter smak.


Stek bollene på medium varme i litt smør og olje i ca 4  minutter på hver side.


Disse smaker kjempegodt i Pitabrød med salat, tomat og tzatziki, og de er veldig gode med ris, bulgur eller couscous med en enkel tomatsaus.
(Kok opp en boks hermetiske tomater og 2 dl fløte, jevne sausen med maizenna til du får en passe konsistens)





2 kommentarer:

  1. Kjære Renate,

    Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og mat blogger.

    Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på vår Matbloggtoppen her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

    Hvis du ønsker å legge til din mat-blogg til listen og få resept indeksert på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

    Vårt konsept er allerede live i de andre Skandinaviske landene, samt i Sør- og Sentral-Europa, og vi leverer tusenvis av besøkende til mat bloggerne daglig. Noen av de beste mat bloggerne får 10.000 + besøkende fra oss på en ukentlig basis.

    Forhåpentligvis vil din egen mat blogg også være opp i toppen!


    Varme hilsen,
    Christina
    http://www.alleoppskrifter.no/

    SvarSlett